روسیه: اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران هیچ تأثیر قانونی ندارد رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات صهیونیستی شکست خورد درخواست گوترش برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد

پارلمان عراق: انفجارهای بغداد وجود طرف سوم در هرج و مرج‌ها را ثابت می‌‌کند

پارلمان عراق: انفجارهای بغداد وجود طرف سوم در هرج و مرج‌ها را ثابت می‌‌کند کمیسیون حقوق بشر عراق درباره انفجارهای شب گذشته در بغداد اعلام کرد که این انفجارها وجود طرف سوم درهرج و مرج‌های ایجاد شده در کشور را ثابت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق، امروز (شنبه ۱۶ نوامبر)، انفجارهای نزدیک میدان «التحریر» بغداد، تهدید بزرگی علیه امنیت تظاهرات‌کنندگان بود و در عین حال وجود طرف سوم را که به دنبال ناامنی و هرج و مرج در کشور است، ثابت می‌کند.

 

در بیانیه این کمیسیون که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «بغداد الیوم» منتشر شد، آمده است که این امر، مخالف کلیه حقوق بین‌الملل و اصول و توافقنامه‌های بین‌المللی حقوق بشر است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از نیروهای امنیتی و هماهنگ‌کنندگان تظاهرات‌های مردمی می‌خواهیم که در ورودی‌های ایست‌های بازرسی منتهی به میدان‌های اعتراض، همکاری کنند تا مبادا طرف‌ سوم در عملیات‌های امنیتی نفوذ کند. سرویس‌های امنیتی نیز باید طرف‌های مسئول انفجارهای روز گذشته را شناسایی و دستگیر کنند.

 

جمعه شب، در پی انفجار یک بمب در نزدیکی میدان التحریر، دست‌کم دو نفر کشته و دوازده نفر زخمی شدند. اما برخی منابع از انفجار چهار بمب صوتی خبر دادند و نهاد رسانه‌ای امنیت عراق طی بیانیه‌ای، شمار قربانیان را یک کشته و شانزده زخمی اعلام کرد.

 

این در حالی است که میدان التحریر بغداد، از اول اکتبر گذشته تا کنون شاهد تحصن شمار زیاد معترضان به نقصان در خدمات و فساد در کشور است.

منبع: فارس

ارسال نظر